Alison.

Ik ben Alison De Wolf, een jonge fotografe uit '93. Ik studeerde af in de richting Rechtspraktijk. Zoals jullie kunnen zien, bleek dat toch mijn levensweg niet te zijn. In 2014 verloor ik mijn hart aan de fotografiewereld. Ik startte met het fotograferen van verlaten gebouwen. Toen dit door omstandigheden niet meer mogelijk was, richtte ik me op modelfotografie. Later kwamen de aanvragen van familie en vrienden die een feestje organiseerden, een communicant hadden, een baby verwachtten, ...

In februari 2018 volgde ik mijn eerste newborn workshop. Goed wetende dat ik toen nog nooit een baby in mijn armen had gevoeld, was ik meteen verkocht. Dit was wat ik wilde doen. Nieuw leven fotograferen. En zo ging ik aan de slag: oefenen, mislukken, steeds opnieuw, tot we onze stijl gevonden hadden.

Omdat er meer liefde bestaat dan dat van een baby alleen, fotografeer ik ook zeer graag zwangerschappen, gezinnen, huwelijken, enzovoort. Wanneer jullie kindje groter wordt, leert om rechtop te zitten, zijn of haar eerste verjaardag viert, ... leg ik dit graag op de gevoelige plaat vast.

Elk jaar volg ik minstens één workshop of college om te blijven leren & groeien.

Ik bezorg jullie graag (tastbare) herinneringen van de mooiste momenten uit jullie leven.